Velkommen til Hapro Electronics AS

 

Hapro Electronics AS er en ledende tilbyder innenfor EMS (Electronic Manufacturing Services), vi tilbyr elektronisk og mekatronisk sammenstilling.

Våre fasiliteter og vårt høyteknologiske utstyr, sammen med ekspertisen hos våre ansatte, gjør oss i stand til å møte våre kunders forventninger i en krevende bransje. Vi leverer alt fra små protoserier til store volumproduksjoner av både kortproduksjon og komplette enheter.

Hapro ble etablert i 1973, da med hovedsakelig elektronikkproduksjon innenfor telecombransjen. Siden den gang har vi opparbeidet en solid kompetanse som aktør i bransjen. I dag leverer vi kortproduksjon og elektromekanisksammenstilling innenfor flere markedssegmenter som Forsvar, Industri, Miljø, Transport, Offshore, Marine, Subsea og Telecom. Vi holder til på Jaren, Hadeland, kun 45 min. fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Vi er en fleksibel elektronikkprodusent, vi sørger for innkjøp, sammenstilling, testing og shipping helt frem til sluttbruker. Vi kan også tilby en rekke spesialtjenester etter behov, som lakkering av kretskort, støping og trykktesting. Vi produserer etter relevante kvalitetsstandarder med IPC sertifiserte ansatte, og er sertifisert iht ISO 9001, ISO 14001 og AQAP 2110.

Ønsker du vite mer om Hapro, og om vi kan være en produksjonspartner for dine produkter – ta kontakt med en av oss for et uforpliktende møte og presentasjon av vårt tjenestetilbud.
Kontaktinformasjon finner du her.

Fakta om Hapro Electronics AS

  • 350 ansatte
  • MNOK 850 i salg i 2022
  • Lokaler 22.000 m²
  • Beliggenhet 45 min fra Oslo Airport Gardermoen