Førstevalget som profesjonell elektronikkprodusent og partner

Hapro Electronics AS er ledende  tilbyder av EMS (Electronics Manufacturing Services). I år kan vi feire 50 års jubileum, selskapet ble etablert i 1973 og vi har siden den gang utviklet oss til å bli en av de største elektronikkprodusentene i Norge. Vi holder til på Jaren, Hadeland, 45 min. fra Oslo Airport Gardermoen.

Hapro sammenstiller og leverer alt fra kretskort til større komplette enheter, både med elektronikk og mekatronikk.  Vi er med som en partner gjennom hele prosessen fra protofasen til industrialisering. Vi sørger for innkjøp og lagring av komponenter, og sammenstiller antall etter kundens behov fra serier på ti til tusenvis.  Vi kan sørge for levering til kunden eller direkte til kundens sluttbruker.

Med Hapro som produksjonspartner er du sikret kvalitet først. Når det kommer til volum er vi fleksible og kan skalere produksjonen i takt med kundens behov. Vi tilbyr full sporbarhet, er en del av et globalt nettverk av leverandører og tilbyr "world wide shipping".

Våre fasiliteter og vårt høyteknologiske utstyr, sammen med ekspertisen hos våre ansatte, gjør oss i stand til å møte våre kunders forventninger i en krevende bransje.

Vi har relevante standarder og sertifiseringen på plass, som en integrert del av vår drift.

 

 

Våre tjenester